Päivällisruoka, whuhuhuhuu, kaalikeittoa pitkästä aikaa. Linjavetona sopivantulinen. Chilitomaattimurskalla ja pyökkisavustetulla vegaanimakkaralla joita Porista löytyy esimerkiksi kauppahallin Luomupuodista.
Kaalikeitto
(4-6 annosta)
3 kpl spacebar meetvursti vegaanimakkaroita
kiinankaalia sopivasti
1 prk chilitomaattimurskaa
1 prk soijakermaa (ei tarvitse laittaa mutta tekee keitosta täyteläisemmän)
vettä niin että kaalit melkein peittyvät
suolaa ja pippuria
1. Pilko vegaanimakkarat. Suikaloi myös kaali.
2. Kaada kaalisuikaleet kattilaan ja lisää vettä niin että kaalit melkein peittyvät.
3. Kiehauta ja anna porista miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
4. Lisää chilitomaattimurska, makkaranpalaset ja mausta suolalla ja pippurilla.
5. Anna porista vielä viisi minuuttia.
6. Ota kattila liedeltä ja anna vetäytyä 10 minuuttia.
7. Syö ja nauti. Bon appetit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti