Sivut

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Habaneron soijarouhe-makarooniloota.

Tänään ruokapöydän herkkuna oli maukas ja ravitseva Habaneron soijarouhe-makarooniloota.

Ainekset:
200 g makaroneja
2 munaa
4 dl ruokakermaa
3 dl soijarouhetta
1 rkl täysjyväsinappia
2 sipulia
150 g edam juustoa
2 rkl auringonkukansiemeniä
soijakastiketta
suolaa ja pippuria

Laita soijarouhe turpoamaan soijakastikkeella maustettuun veteen. Keitä makaronit(al dente). Kaada makaronit vuokaan odottamaan. Pilko sipuli, raasta juusto. Seikoita munat ja ruokakerma. Lisää seoksen joukkoon sinappi ja suola. Kuullota sipulit runsaassa öljyssä, kaada joukkoon soijarouhe ja paista hetken aikaa. Lisää reilusti pippuria ja sekoita soijarouhe makaronien joukkoon vuokaan. Kaada päälle kerma-munaseos. Ripottele pinnalle juustoraaste ja auringonkukansiemenet. Loota uuniin 200 asteeseen, noin 35 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...