Sivut

tiistai 11. tammikuuta 2011

Lounas.

Tänään päätin ensimmäistä kertaa elämässäni valmistaa bataattifetapaistikkeita lounaaksi. Ja vaikka kaikkia ohjeen aineksia ei lähikaupassani ollutkaan tarjolla kuten tuore- minttu ja persilja ja bataateissakin jouduin tyytymään purppura bataattiin mikä oli minulle aivan uusi tuttavuus.
No itse asiaan eli valmiin ruuan makuun, ensimmäinen suupala oli makea ei ehkä niinkään bataattimainen vaan muistutti enemmänkin punajuurta . Maku oli ensin hieman outo mutta ei ollenkaan paha ja olin varma että kun makunystyräni tottuvat kyseiseen makuun alan varmasti pitää näistä. Toisella suupalalla kaappasin mukaan päälle asettelemaani smetanaa mikä jo toikin makukokemuksen uusiin sfääreihin. Smetana piristi ja samalla tasapainotti makujen harmoniaa. Fetan makua en voi sanoa erottaneeni muista mauista vaikka survoinkin joukkoon koko paketillisen. Kylkiäisiksi säveltämäni omenasalaatti toi suupalojen välille mukavaa raikkautta. Ja valmisti suun ikäänkuin seuraavalle paistike haukulle. Ruoka juomana, ah, niin ihana maito.
Näin jälkikäteen sanottuna olisin voinut pitää paistokkaita vielä hetken kauemmin uunissa saadakseni niistä hieman rapeampia mutta muuten hyvä kokonaisuus. Kokemuksen myötä numeroa saisi varmasti korotettua ylöspäin mutta olen tyytyväinen ensi kokeilulta tähän.

Itse valmistetut bataattifetapaistikkeet arvosana 3. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...