Sivut

tiistai 15. helmikuuta 2011

Roskaretki.

Päätin tänään kävelylenkkini yhteydessä suorittaa roskien keruu operaation polkuni varrelta, kun noita roskia joka kerta tuntuu eteen osuvan vaikka niitä kuinka yrittäisi heitellä roskiin.
Varustauduin tehtävään kolmella muovikassilla, repulla ja kolmella parilla hanskoja/lapasia päällekkäin taistellakseni ei vain roskia vaan myös kylmyyttä vastaan. Otin tavoitteekseni kerätä kaikki silmiin osuvat, lapasiiniini tarttuvat ja roskapusseihini mahtuvat roskat. Lajittelin roskat periaatteella energia-, metalli ja sekajäte. Suurin osa, noin muovikassillinen roskista oli energiajätettä, yksi sekajätteisiin kuuluva ja kolme hassua metalli jätettä(tässä tapauksessa kaksi ei pantillista tölkkiä ja jonkin pullon metallinen korkki). Näiden lisäksi löysin kolme pantillista juomansäilytintä. Mitkä tietenki itse pidin niiden huiman rahallisen arvon vuoksi.

Kävelty matka oli noin 5 kilometriä ja aikaa kului about 1,15h. Tarkemmat tiedot voit tarkistaa osoitteesta http://runkeeper.com/user/Habanero/activity/26042422 jossa on runkeeperin ilmoittamat infot reitistä.


Keräämäni roskat.




P.S. Roskaatko sinä luontoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...