Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Eväsmuhennos.

Tänä päivänä toteutin huomiseksi työevääksi, eväsmuhennoksen nimeä kantavan kasvismuhennoksen. Makua tältä muhinalta löytyi rutkasti ja eväskippaan herkkua sulloessani, suuni kostui jo huomista ruokailua kuvitellessani. Eväsmuhennos toteutettiin seuraavanlaisella reseptillä.



Ainekset:

Luomu tomaattikastiketta 250g
Kesäkurpitsaa puolikas
Soijarouhetta 0,5dl
Pieniä uusia perunoita 4 kpl (Äiteen kasvattamia muuten, kuin myös kesäkurpitsa.)
Merisuolaa
Valkopippuria






Ohje:

Laita uudetperunat kiehumaan ja liota soijarouhetta hetki kaksin kertaisessa määrässä vettä soijarouheeseen nähden. Kuumenna tomaattikastike pannulla ja kaada soijarouheesta ylimääräinen vesi pois, jonka jälkeen kaada soijarouhe tomaattikastikkeen joukkoon. Mausta reilulla ripauksella merisuolaa ja valkopippuria. Anna pöristä miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon viipaloitu kesäkurpitsan puolikas. Kun kesäkurpitsaviipaleet ovat al dente, lisää joukkoon kokonaiset uudetperunat ja ota levy pois päältä. Anna muhia vielä jälkilämmöllä kannen alla, kunnes muhennos on jäähtynyt ja kaada eväskippaan. Odota huomiseen, syö ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...