Sivut

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Pyttipannu.

Lounasruokana tänään oli valmistamani pyttipannu ja kuten pyttipannu yleensä, kootaan se eilispäivän tähteistä kuten myös tässä tapauksessa kävi. Pyttipannun nimityshän tulee ruotsista, lauseesta "pytt i panna" joka tarkoittaa pieniä paloja pannussa. No asiaan eli reseptiin.

Ainekset:

Valmiiksi keitettyjä ja paloiteltuja uusiaperunoita 4kpl
Soijarouhetta 1dl
Luomu tomaattikastiketta 250g
Sipulia 2kpl
Luomu yrttisuolaa
Luomu grillimaustetta
Luomu soijakastike 3rkl
Oliiviöljyä reippaasti


Ohje: Paloittele uudetperunat valmiiksi ja laita soijarouhe turpoamaan kahteen desiin vettä joka on maustettu kolmella ruokalusikallisella soijakastiketta. Viipaloi sipulit valmiiksi ja kuumenna öljy pannussa. Kaada perunalohkot pannulle ja paistele pannua käännellen kunnes perunat saavat väriä ja hieman rapeutta. Kaada soijarouheesta ylimääräinen vesi pois ja kumoa rouhe pannuun, paistele kunnes soijarouhekin saa hieman rapeutta ja lisää joukkoon sipulirenkaat. Mausta grillimausteella ja yrttisuolalla ja paistele vielä kunnes sipulit ovat saaneet väriä. Kaada tuotos lautaselle vetäytymään ja kuumenna sillä välin tomaattikastike kattilassa ja kun kastike on sopivan kuumaa kumoa pyttipannun kaveriksi. Syö ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...