Sivut

maanantai 7. marraskuuta 2011

Pasta olivettos

Moho ho ho hoo! Pläjäyitin pasta olivettosin sunnuntaipäivän piristykseksi tosin harmillisten kiireiden takia pääsin julkaisemaan aiheesta vasta tänään. Mutta ei huolta resepti keikkuu vielä aivonystyröiden taka-alalla. Joten ei muutakuin asiaan eli pasta olivettosiin.

Pasta olivettos
(2 annosta)

2 annosta luomu täysjyväspagettia
kourallinen mustia luomu oliiveita
1 dl soijarouhetta
5 kpl luomu aurinkokuivattuja tomaatteja
1 sipuli
3 rkl auringonkukansiemen öljyä
tamaria tai soijakastiketta

1. Pilko sipuli, keitä soijarouhetta 10 minuuttia tamarilla tai soijakastikkeella maustetussa vedessä. Laita myös aurinkokuivatut tomaatit veteen likoamaan. Viipaloi myös oliivit kolmeen osaan.

2. Kiehauta vettä kattilassa ja lisää joukkoon spagetti(Mieluiten pätkittynä kolmeen osaan.). Tässä kohtaa voisi myös pilkkoa vedessä lilluneet tomaatit suht pieniksi.

3. Kuumenna öljy pannussa. Kaada joukkoon sipuli ja kuullota hetken aikaa. Kaada pois soijarouheen keitinvesi, purista loput pois käsin ja heitä soijarouhe pannulle. Anna paistua hetki ja lisää tomaatit ja oliivit. Anna möhistä pienellä lämmöllä kunnes spagetti on kypsää, kaada spagetin keitinvesi pois ja lisää myös spagetti pannulle. Mausta soijakastikkeella, sekoita hetki ja nauti.


Pasta olivettos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...