Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

Kukkakaaliwokki

No mää ny sano et tää o wokki, mut oli mikä lie ni hyvää oli. Ja toi, te äijät siel, ne jotka tunkee ketsuppii joka ruokaa ni tää ei varmaa oo teil se paras makunautinto. Mut hei jos sää oot jättäny vähä makuhermojas jäljel ja vähä katot minkä verra eemeleit naamaas kiskot ni tää voi ol just sulle. Tämmäne se ny kuitenki ol.

Kukkakaaliwokki
1-2 annosta

Puolikas luomu kukkakaali
1 dl luomu cashewpähkinöitä
Reilusti luomu sanchi soijakastiketta. (sanotaan vaikka 4 rkl)
Hyppysellinen persiljaa.
Luraus öljyä.

1. Kuumenna öljy pannussa ja heitä pähkinät paahtumaan.
2. Kaada joukkoon pilkottu kukkakaalin puolikas.
3. Lurauttele joukkoon sopivasti soijakastiketta.
4. Heitä joukkoon vielä persilja ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä sopivaksi katsomasi aika. (Itse pidän kasviksista rapsakkoina joten kypsennän vain kevyesti.)

Ps. Mul oli tos liskukkeena luomu hapankaalia, todella jännä yhdistelmä.


Kukkakaaliwokki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...