Pinaattipiirakka
(4 annosta)
Pohja:
Manteleita niin paljon kun halkaisijaltaan 20 cm vuuan pohja lähes täyttyy niistä käsitelemättöminä.
2 rkl kaakaovoita sulatettuna.
1. Lioita manteleita vedessä neljä tuntia.
2. Jauha mantelit sulatetun kaakaovoin kanssa tehosekoittimella tai sauvalla sileäksi massaksi.
3. Painele vuuan pohjalle ja reunoille ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Täyte:
3 dl kesäkurpitsaa pilkottuna.
2 dl parapähkinöitä
1 sitruunanmehu
½ pakettia tuoretta pinaattia pilkottuna (50 g)
hyppysellinen suolaa (Alkuperäinen ohje puhuu 1 tl suolaa mikä oli aivan liian paljon minun makuuni.)
1 dl sulatettua kaakaovoita
1. Kaada kaikki ainekset tehosekoittimeen ja laita pyörimään samalla sulaa kaakaovoita kaataen.
2. Kun seos on tasainen, kaada kulhoon ja sekoita käsin joukkoon paketista jääneet loput pinaatit pilkottuna.
3. Laita pakkaseen jähmettymään tunniksi. Syö ja nauti.
(1 annos)
200 g pakastemustikoita
2 dl soijamaitoa
1. Kaada mustikat ja soijamaito kulhoon soseuta sauvasekoittimella. Syö ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti