Sivut

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kastanjat

Sain Portugalin tuliaisiksi kastanjoita ja pakkohan näitä Portugalin ihmeitä oli päästä mahdollisimman pian maistamaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun söin kastanjoita ja kyllä ne hyviä olivat. Maku muistutti lähinnä pähkinän ja perunan risteymää.

Paahdetut kastanjat
(1 annos)

10 kastanjaa
Karkeaa merisuolaa
sinistä keijua
sitruuna mehua

1. Levitä merisuola uuninkestävälle tarjoilu astialle.

2. Huuhdo kastanjat vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Tee kastanjan suippoon päähän ristiviillos ja asettele kastanja suippo pää pystyyn merisuolaan.

3. Paahda kastanjoita uunissa 225 asteessa, 20 minuuttia tai kunnes kuori irtoaa helposti ja malto tuntuu puristettaessa pehmeältä.

4. Vaahdota sinistä keijua, mausta sitruunalla ja nauti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...