Sivut

lauantai 27. elokuuta 2011

Banaanipahe.

Petollisen herkullisen pannussa paistetun lauvantain lohduttaja banaanipaheen teille loihti taas itse maestro eli allekirjoittanut.

Banaanipahe
1 annos

1 banaani
1 prk gogreenin vispiä
1 rkl ruokosokeria
½ rkl fariinisokeria
1 tl kanelia
2 rkl sinistä keijua






  

1. Vatkaa vispi ja lisää joukkoon ruokosokeri ja sekoita vielä kerran.
2. Halkaise banaanit ja kuumenna keiju pannussa.
3. Laita banaanit paistumaan miedolle lämmölle ja ripottele pinnalle fariinisokeri ja kaneli.
4. Voitele banaaneita silloin tällöin paistonesteellä.
5. Kun Banaanit ovat kullankeltaisia, asettele annos lautaselle vispin kera ja syö ja nauti. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...