Sivut

perjantai 12. elokuuta 2011

Perjantaipizza.

Perjantain päivällis pizza oli niin makoisa että halusin tulla jakamaan tämän ihanuuden teidän kanssanne. Ihanan cheezlyinen, muhevan pohjainen ja tuoreen yrttinen. Ihanaa, mahtavaa ja maukasta! Pohjan reseptiä en halua paljastaa mutta käyttäkää vaikkaa tätä pizzapohjaa joka ajaa varmasti asiansa.

Perjantaipizza

Tomaattikastike* levitetään lusikalla pohjan päälle pyörivin liikkein. Tomaattikastikkeen päälle ripotellaan raastettu mozarellan makuinen lähes kokonainen cheezly paketti. Cheezlyn päälle valmiiksi marinoitua tofua ja tämän päälle punasipulirenkaita  ja tuoreita viipaloituja ananaspaloja. Heitä joukkoon myös muutama halkaistu kalamata oliivi ja lopuksi vielä veitsellä murskattu ja viipaloitu valkosipulinkynsi. Viimeiseksi pizzan päälle ripotellaan edamin makuinen cheezly raaste jonka jälkeen pizzan voikin jo laittaa uuniin 200 asteeseen, 20 minuutiksi ja kun pizza on tullu uunista koristellaa se tuoreella basilikalla ja annetaan vetäytyä noin 10 minuuttia. Nautitaan seurassa tai yksin soijamaidon kera.


Perjantaipizza.



*0,75 dl luomu ketsuppia  johon sekoitetaan tuijaus cayennepippuria ja 2,5 rkl vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...