Sivut

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kikhernedippi ja pikkuporkkanoita.

Satuin saamaan käsiini pussillisen pikkuporkkanoita jotka olin itse kylvänyt vanhempien maille ja unohtanut sen siliän tien. Tuntuivat kuitenkin sopivan ihanteellisesti dipattaviksi, enkä raaskinut niitä muihin ruokiin tuhlata joten valmistinkin niille kikhernedipin. Ja tälläinen siitä tuli.

Dippi ja porkkanat.
Kikhernedippi
kulhollinen 

purkki gogreen kikherneitä
luomu yrttisuolaa
chilijauhetta
öljyä
limemehua
vettä













1. Huuhtele kikherneet.
2. Kaada kikherneet, yrttisuolaa, chilijauhetta ja öljyä kulhoon, soseuta sauvasekoittimella.
3. Lisää pieni loraus limen mehua ja vettä sen verran kuinka jämäkkää tai juoksevaa dipistä haluat.
4. Syö ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...